re:member black - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

re:member black

Priseksempel: Eff. rente 28,43 % basert på et eksempel på kr 15 000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad kr 1 622 Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 622

  • Kredittgrense 150 000

  • Effektiv Rente Fra 28.43%

  • Betalingsutsettelse 45

  • Aldersgrense 18

  • Krav til inntekt 120 000

Vurdering av Remember Black kredittkort

Skal du bestille et Remember kredittkort? les vår omtale før du søker!

Entercard.no har flere kredittkort, blant annet Re:member. Dette er på mange måter et av de beste kortene på markedet med svært konkurransedyktige betingelser. Re:member er et smart og gunstig kredittkort.

Betingelser for Remember Black kredittkort

Som betingelser for kredittkortet kan nevnes at du må være over 18 år, men de krever ikke inntekt. Dette betyr at dette også kan være et praktisk ungdomskort. De har ellers en av markedets høyeste tilgjengelige kredittgrenser på 150 000,-. Ved å bruke kortet for å betale for kjøp, enten på nett eller i butikk, kan du utsette betalingen til faktura forfaller. Det vil si at du kan utsette betalingen inntil 45 dager. Det er ikke årsgebyr på dette kortet og det er dermed gratis å ha tilgang til kortet.

Effektiv rente ligger rundt gjennomsnittet for de fleste kredittkort på markedet, det vil si på 25,5% for et utestående beløp på 15000,-.

Du vil også få tilbud om inntil 20% cashback på utvalgte nettsteder. Med cashback menes at du får en reduksjon på neste faktura på rabatten du får for produktet du kjøper.

Fordeler med kredittkort

Det er mange fordeler med kredittkortet som gjør dette til et meget praktisk kort. Først og fremst har du en av markedets høyeste maksimale kredittgrenser. Dette gjør at kortet kan benyttes i de fleste situasjoner du kan ha bruk for et kredittkort, og du vil ha god mulighet til å benytte denne kredittgrensen til et nyttig kortsiktig lån. Det er ikke noe årsgebyr på kortet og du får tilbud om utvalgte cashback rabatter på inntil 25% på nettbutikker.

Forsikringer hos Remember Black

Med Re:member får du reise- og avbestillingsforsikring om du betaler mer enn 50% av reisen med kortet. Dette er reelt sett en ekstra rabatt om du likevel skal på reise. Avhengig av hvordan du bruker kortet kan det være fordeler med den ene eller den andre løsningen.

Entercard sitt kort Re:member er et av de beste cashbak kortene på markedet ved at de kan tilby inntil 150 000,- i kredittgrense, de har reise- og avbestillingsforsikring på kortet. Kortet har ikke årsgebyr og du får tilbud om cashback rabatt på inntil 20% på utvalgte nettbutikker.

Gi tilbakemelding om dette

  • Rating