Komplett Bank Kredittkort - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

Komplett Bank Kredittkort

Renteeksempel etter utsettelsesperiode: Eff.rente 24,2 %, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468 kr, totalt: 13 468 kr.

  • Kredittgrense 100 000

  • Effektiv Rente Fra 24.2%

  • Betalingsutsettelse 50

  • Aldersgrense 20

  • Krav til inntekt 50 000

Vurdering av Komplett Bank kredittkort

Les vår omtale før du bestiller et Komplett Bank kredittkort!

Komplett Bank er en ny aktør på markedet som i hovedsak har som intensjon å finansiere kjøp på komplett.no og blush.no, men de tilbyr nå meget praktiske forbrukslån, eller lånerammer, i tillegg til at de også er kommet med Komplett Bank Mastercard.

Betingelser for kredittkort

Betingelser for kredittkortet er, som hos flere andre, blant annet at du må ha fylt 20 år. De har krav til at du har en inntekt på minimum 50 000,-. Dette kortet har ikke årsgebyr og det koster deg ikke noe å ha kortet. Maks kredittgrense på kortet er 100 000,- og kortet har en affektiv rente på 24,42% beregnet ut fra et utestående beløp på 12 000,-, over 12 måneder. Kortet har samarbeid med Mastercard og kan benyttes på alle brukersteder og på nettbutikker hvor man tar Mastercard.

Med Komplett Bank kredittkort får du:

  • 4 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no
  • 2 % bonus på kjøp av varer på brukersteder på internett som er registrert som ehandel av Mastercard.
  • 1 % bonus på øvrige varekjøp

Alle kjøp gir deg bonuspoeng som kan benyttes for å få rabatt hos komplett.no eller blush.no, begrenset oppad til 500kr per måned og 2000kr per år. Om man handler på komplett.no eller blush.no, er grensen oppad doblet. Alle kjøp på fysiske brukersteder gir 1% rabatt på kjøp hos komplett.no eller blush.no, mens alle nettkjøp gir 2%. For alle kjøp på Komplett.no opparbeider man 4%. Med dette oppnår man også en slags rabatt på drivstoff, men i form av rabatt på produkter kjøpt i Komplett sine nettbutikker.

Fordeler med kredittkort

Fordeler med kredittkortet inkluderer blant annet at kortet er gebyrfritt. Du betaler ikke gebyr for kjøp, men heller ikke for kontantuttak eller kontantoverføringer. De har også noe lavere effektiv rente enn andre kredittkort, noe som gjør det attraktivt å benytte dette kortet til ulempe for et annet.

Kjøper man mye varer på komplett.no eller blush.no, gir dette enda bedre fordeler ved å bruke kortet. Ikke lenge etter kortet var på markedet, var også deres nettbankløsning oppe og gikk. Her kan du få god oversikt over kredittkortet, og du kan også overføre penger. En ulempe er at du må benytte kortet på deres nettbutikker for å oppnå bonusfordelene. Om du ikke handler på deres nettbutikk, får du ikke rabatter.

Komplett Mastercard er et gebyrfritt kredittkort hvor selv kontantuttak og overføring til konto er gebyrfritt. De har forholdsvis høy kredittgrense på kortet, noe som gjør kortet ganske anvendelig i de fleste situasjoner.

Gi tilbakemelding om dette

  • Rating