Gebyrfri Visa fra Santander - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

Gebyrfri Visa fra Santander

Eksempel: Eff. rente *23,41% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,- Kostnad 1.779,-

 • Kredittgrense 100 000

 • Effektiv Rente Fra 23.41%

 • Betalingsutsettelse 50 dager

 • Aldersgrense 20

 • Krav til inntekt 50 000

Vurdering av santander Red Kredittkort

Skal du bestille et Santander red kredittkort? Les vår omtale først!

Santander Bank som eies av spanske Banco Santander tilbyr blant annet Santander Red. Dette kredittkortet har en av de beste rentene på kredittkort på markedet.

Betingelser for kredittkort

Santander Reds betingelser for kredittkort inkluderer at du må ha fylt 20 år og du har en inntekt på 50000kr i året. De tilbyr en maks kreditt på 100000kr med en ekstremt lav rente til å være et kredittkort. Med rente på 17,12% for 15000kr utestående. Du får muligheten for å utsette betalingen for kjøp med inntil 50 dager avhengig av faktureringsdatoen. Kortet har ingen årsavgift som gjør at det er kostnadsfritt å ha kortet i lommeboka inntil du trenger det.

Santander Red har samarbeid med VISA, som betyr at kortet kan brukes på alle brukersteder som godtar VISA. Med dette kortet får du tilgang på en del utvalgte tilbud og rabatter. Santander har utelatt en del fordeler for å holde renten lav. Slik at dette er et kredittkort som nærmer seg betingelsene til forbrukslån. Santander er en tung og solid aktør i markedet som vil fortsette å tilby gode, finansielle løsninger også til nordmenn i lang tid fremover i henhold til hva markedet trenger.

Fordeler med kredittkort

Fordeler med kredittkortet Santander Red er den ekstremt lave renten. Med en effektiv rente på 17,12% begynner de å nærme seg rentene som tilbys for forbrukslån. Men med enda større fleksibilitet. Med en av markedets høyeste kredittgrenser for kredittkort, kan kortet benyttes til det meste du skulle ha lyst til å kjøpe. Santander er et av selskapene som innførte kort som ikke skal ha gebyrer, og med dette, vil de også utfordre rentene for bruk av kredittkort generelt.

Du vil få tilbud om rabatter innenfor hotell- og skobransjen. Det er en ulempe at de ikke tilbyr reiseforsikring med kortet, men dette er en av tingene de har ofret for å kunne oppnå den lave renten. Santander forsetter å ligge et lite steg foran med et kort tilpasset det kundene ønsker å benytte kortet til. Santander har også en praktisk nettbankløsning hvor du får god oversikt over hvor mye du har brukt kortet, og du har også mulighet til å overføre penger direkte til kontoen din.

Santander Red er et VISA kredittkort med opp til 100000kr i maksimal kredittgrense, og en effektiv rente så lav som 17,12%. Med denne renten ligger Santander et lite steg foran resten av markedet i Norge for gode kredittkortløsninger.

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
5/5
OVERALL

Based on 1 rating

Reviewed by 1 user

 • Gebyrfri Visa fra Santander - Et praktisk og kostnadseffektivt kredittkort

  Jeg har brukt Gebyrfri Visa-kredittkortet fra Santander i flere måneder nå, og jeg må si at jeg er grundig imponert over dets funksjoner og fordeler. Kortet er ikke bare enkelt å bruke, men også utrolig kostnadseffektivt.

  En av de fremtredende funksjonene til Gebyrfri Visa er at den kommer uten årsavgift, noe som er et stort pluss i min bok. I tillegg har kortet heller ingen utenlandsgebyrer, noe som gjør det til et flott alternativ for de som reiser hyppig eller gjør kjøp fra internasjonale leverandører.

  En annen funksjon jeg setter pris på med dette kredittkortet, er at det tilbyr kontantbonuser på alle kjøp, som kan legge seg opp over tid. Dessuten er det ingen grense for hvor mye kontantbonus du kan tjene, så jo mer du bruker, jo mer sparer du.

  Når det gjelder bekvemmelighet, har Gebyrfri Visa også en mobilapp som lar deg administrere kontoen din, følge med på utgiftene dine og betale regningen din rett fra smarttelefonen din. Appen er brukervennlig og gjør det enkelt å holde styr på økonomien din mens du er på farten.

  Alt i alt vil jeg sterkt anbefale Gebyrfri Visa fra Santander til alle som er på markedet for et pålitelig og kostnadseffektivt kredittkort. Dets funksjoner og fordeler gjør det til et utmerket valg både for hyppige reisende og daglige kjøpere.

Gi tilbakemelding om dette

 • Rating