365Direkte MasterCard - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

365Direkte MasterCard

Eksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929

  • Kredittgrense 50 000

  • Effektiv Rente Fra 25.53%

  • Betalingsutsettelse 45

  • Aldersgrense 21

  • Krav til inntekt 250 000

Vurdering av 365Direkte Mastercard

Skal du bestille et 365Direkte kredittkort?

Danske bank tilbyr 365Direkte Mastercard som flere ganger har blitt kåret av forbrukerne til det beste kredittkortet. Dette kortet gir gode rabatter i form av cashback på drivstoff, sko- og klesbutikker.

Betingelser for 365Direkte kredittkort

Som betingelser for kredittkortet kan nevnes at man må ha en inntekt på over 250 000 kr per år og være fylt 21 år. Maks kreditt på dette kortet er 50 000 kr og du får utsatt betaling på kjøp til faktura forfaller på inntil 45 dager. Kortet har en effektiv rente på 25,53% og har ingen årsgebyr. Dette er et Mastercard som gjør at kortet kan benyttes på alle brukersteder som godtar Mastercard som betalingsmiddel.

Med dette kortet får du 3,65% cashback på klær og sko og 2% på drivstoff. Med cashback menes at du vil få rabatten som en reduksjon av beløpet som skal betales inn på neste faktura. I tillegg får du 30 øre/liter rabatt på Esso stasjoner og Esso Express. 365Direkte har også en del rabattavtaler med bilutleiefirmaer, strømleverandører og hoteller. Maksimal cashback siste 12 måneder er 2000kr.

Fordeler med kredittkort

Av fordeler med kredittkortet 365Direkte er en av de viktigste at man får 3,65% rabatt på drivstoff, klær og sko. Ellers er det stort sett at kortet er gebyrfritt som kan konkurrere med flere andre kredittkort på markedet i dag. Men utover dette har kortet ganske lav kredittgrense i forhold til de andre og rentene er mer eller mindre som gjennomsnittet. Det må nevnes at kortet kan kombineres med Trumf bonuskort.

Det kan også kombineres med YX Bonuskort. Og det kan i tillegg registreres i Statoil sitt rabattprogram for ekstra rabatter. En ulempe ved kortet er mangelen på reise- eller avbestillingsforsikring. Dette kortet var bra når det kom, men det har fått flere konkurrenter der ute som tilbyr like bra eller bedre betingelser i dag enn det 365Direkte klarer å stille opp med. Men rabattene de tilbyr er de bra på. Det er mulig å holde bilen i drift en del billigere med å benytte dette kortet til drivstoff.

Den Danske Banke sitt kort 365Direkte er et bra kort for drivstoffrabatter, men ellers kan de stort sett skilte med 0kr i årsgebyr i forhold til sine konkurrenter. De ble kåret til best i test flere år på rad, men i dag har de flere konkurrenter på markedet som kan tilby like bra eller bedre betingelser på mange områder enn det de kan.

Gi tilbakemelding om dette

  • Rating