UnoFinans - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

UnoFinans

Kostnaden baserer seg på følgende lovpålagte renteeksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

Gå til UnoFinans
Annonselenke
  • LÅNEBELØP NOK 10 000 - 600 000

  • EFFEKTIV RENTE Fra 5,80 - 31,60%

  • LØPETID 1 - 15

  • MIN. ALDER 18 år

  • INNTEKTSKRAV 120 000

Uno Finans – Din vei til en enklere lånesøknadsprosess

Uno Finans er en finansagent som formidler lån til privatpersoner. Selskapet ble etablert i 2018, og har siden den gang blitt en populær aktør innen lånemarkedet i Norge.

Som finansagent samarbeider Uno Finans med flere banker, og søker å finne det beste lånetilbudet for hver enkelt kunde. Dette innebærer at kundene slipper å søke hos flere banker på egenhånd, og kan i stedet la Uno Finans ta seg av jobben med å finne det beste lånetilbudet for dem. Uno Finans har som mål å gjøre låneprosessen enklere og mer oversiktlig for kundene, og tilbyr derfor både forbrukslån, refinansiering og boliglån.

Uno Finans er også opptatt av å tilby god kundeservice. Selskapet har en egen kundeserviceavdeling som er tilgjengelig på telefon og e-post, og som raskt svarer på kundenes spørsmål og henvendelser. Uno Finans legger vekt på å yte personlig service og å gi gode råd til kundene, og tilbyr derfor også gratis økonomisk rådgivning til de som trenger det.

For å søke om lån hos Uno Finans, trenger man bare å fylle ut en enkel søknad på nettet. Deretter vil selskapet utføre en kredittsjekk av deg, og presentere det beste lånetilbudet tilpasset din situasjon. Dersom du godtar tilbudet, vil pengene bli utbetalt på kontoen.

Selskapet tar også personvern og datasikkerhet på alvor, og har derfor strenge rutiner og prosedyrer for å ivareta kundenes personopplysninger.

Samlet sett er Uno Finans en seriøs og pålitelig aktør innen lånemarkedet i Norge. Selskapet tilbyr enkel og oversiktlig søknadsprosess, personlig service og god kundeservice, og søker alltid å finne det beste lånetilbudet for hver enkelt kunde.

 

Gi tilbakemelding om dette

  • Rating