THORN Privat Finans NO - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

THORN Privat Finans NO

Eks: Eff. rente 24,24%, 26 300, o/5 år, kostnad 17 206, totalt 43 506.

  • LÅNEBELØP NOK 10 000 - 100 000

  • EFFEKTIV RENTE Fra 29,70 - 39,90%

  • LØPETID 1 dag

  • MIN. ALDER 25 år

  • INNTEKTSKRAV 120 000

Anmeldelse av Thorn

Thorn ble etablert i 1975, da som et selskap som var kjent for å leie ut hjemmeelektronikk. Senere etablerte selskapet seg som en stor aktør for salg og finansiering av produkter som TV, DVD, HiFi, videokamera, hvitevarer, PC, printere, scannere, mobiltelefoner og annet. I 2008 samlet selskapet sammen alle sine butikker på Thorn.no. Dersom du ikke liker å bestille varer via en internettside kan du ringe 21610000 og heller snakke med en kundebehandler om det du vil kjøpe. Thorn holder konkurransedyktige priser på kjente merkevarer og yter i tillegg god service og veiledning.

Selskapet har også fokus på finansiering av dine kjøp og å kunne yte lån til deg som kunde. Thorn samarbeider med andre lånetilbydere av smålån og andre kreditter, dermed kan det hende at du kommer i kontakt med disse samarbeidsaktørene dersom du søker lån. Thorn har hovedsete i Oslo hvor 40 medarbeidere jobber. Thorn jobber aktivt for å hjelpe folk med å bedre sin egen økonomi, dette gjør selskapet hovedsakelig gjennom lån og finansiering av varer som er kjøpt på Thorn.

Hva kan Thorn gjøre for deg?

Thorn Norge AS eier Thorn Privat Finans. Selskapet tilbyr lån til personer som ønsker det, maksimal lånesum er 100.000 kroner.

Thorn tilbyr fire låntyper: vanlig forbrukslån som kalles PrivatLån Pluss, dette lånet gir deg muligheten til å låne opptil 100.000 kroner med en god rente. Lånet betales ned hver måned og renten starter på 9,48%.

Hos Thorn kan du også ta opp et PauseLån, dette lånet tillater deg å ta pauser i nedbetalingstiden. Med dette lånet kan du be om 2 avdragsfrie måneder per år. Dette kan være et godt alternativ dersom du skal på ferie i sommerferien, da kan du unne deg litt ekstra i ferien eller balansere budsjettet etter hva man faktisk har råd til.

Thorn tilbyr også et lån som heter TryggLån. Dette er et lån for personer som får problemer med blant annet tap av inntekt eller som har kommet i økonomiske problemer på andre måter. Dersom du tar opp dette lånet kan du i tillegg betale en forsikring gjør at du slipper å betale de første 12 månedene etter at ulykken kommer.

Til slutt tilbyr Thorn ProduktFinans, som betyr kjøp av varer på avbetaling.

Søk forbrukslån via Thorn

Dersom du vil søke om lån hos Thorn starter du søknadsprosessen ved å gå til Thorns startside. Her bestemmer du deg for hvilket lån du vil ha, når det er gjort blir du tatt med til en side som forteller deg hva slags lån dette er samt ytterligere informasjon. Videre bestemmer du deg for lånebeløp, da kan du velge mellom 10.000 kroner og 100.000 kroner. Så skal ønsket nedbetalingstid bestemmes, da kan du velge mellom 12 måneder og 72 måneder. Deretter trykker du på «søk nå», da blir du tatt videre til neste side hvor du må fylle inn informasjon om deg selv, så trykker du igjen «søk nå». Du bekrefter søknaden med BankID og svaret på søknaden skal komme innen en time på en vanlig virkedag. Thorns laveste rente ligger på 9,48%, den høyeste effektive renten er på 52,85%. Du vil få et termingebyr på 45 kroner i tillegg til månedsbeløpet ved saldo over 1000 kroner.

Thorns betingelser

Thorn har ikke alt for mange betingelser og krav til deg som søker, men vil selvsagt sjekke din kredittbakgrunn så fort du har søkt. Du må være minst 25 år gammel og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger eller inkassokrav på deg for å søke om lån hos Thorn Privat Finans.

Gi tilbakemelding om dette

  • Rating