Motty - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

Motty

Låner du 160 000 kr over 5 år, koster det 57 243 kr hvis den effektive renten er 13.61%. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 år er 217 243 kr. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6% til 23%.

Gå til Motty
Annonselenke
 • LÅNEBELØP NOK 100 000 - 600 000

 • EFFEKTIV RENTE Fra 6,90 - 32,80%

 • LØPETID 1 -15

 • MIN. ALDER 18 år

 • INNTEKTSKRAV 190 000

Motty – En enkel og trygg løsning for lån og refinansiering

Motty er en finansagent som har formidlet lån og refinansiering til privatpersoner i Norge siden 1985. Med fokus på seriøsitet og langsiktighet, og alltid med det samme målet – fornøyde kunder, har Motty etablert seg som en av Norges ledende finansagenter.

Motty gjør det enkelt for deg å søke om lån og refinansiering ved å tilby en enkel og trygg søknadsprosess. Du kan søke om lån på både nett og telefon, og vanligvis får du svar på lånesøknaden i løpet av dagen. Søker du på ettermiddagen eller kvelden, vil du få svar på formiddagen dagen etter. Søker du i løpet av helgen, vil du motta svar på første arbeidsdag etter helgen.

Hvor mye kan du låne hos Motty?
Motty tilbyr lånebeløp fra 5 000 til 500 000 kroner. Din låneevne vurderes individuelt i søknaden. Hvis du søker sammen med noen, vil det øke sjansen for å få låne det beløpet du ønsker og det er også bedre sjanser for å få en totalt bedre rente eller et høyere lånebeløp.

Hvilke kriterier må være oppfylt for å søke om lån hos Motty?
For å kunne søke forbrukslån hos Motty må disse kriteriene være oppfylt:

 • Du har ingen inkassosaker
 • Du er minst 18 år gammel
 • Du har en fast inntekt på minst 190 000 kroner
 • Du har bodd og skattet i Norge de siste tre årene
 • Du må gjennomgå en kredittvurdering

Motty legger vekt på personlig rådgivning og individuell tilpasning for hver kunde. Samarbeidsbankene deres vurderer alle lånesøknader individuelt i hvert enkelt tilfelle. Opplysningene du oppgir i søknaden vil være grunnlaget for det rentetilbudet du får, og det er denne renten som avgjør selve prisen på lånet. Søker du lån sammen med noen, øker også sjansen for å få en lavere rente og det lånebeløpet du ønsker deg.

Hva gjør Motty?
I et hav av rentesatser, betingelser og ulike lånetilbud, kan det være en stor tidsbesparelse å la en finansagent ta jobben for deg. Motty har lang erfaring og hjelper kunder hver dag med kredittkort, refinansiering og forbrukslån. De sender inn søknaden din til flere banker som konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet med de beste vilkårene. Deretter kan du velge det lånet som passer best for deg. Motty hjelper deg med å finne det beste lånet, gir oppfølging og hjelper deg gjennom hele låneprosessen – helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Motty tilbyr også gratis økonomisk hjelp og rådgivning til kundene sine. Hvis du trenger hjelp med lånesøknaden din eller har spørsmål om lånevilkårene og tilbudene fra bankene, kan du alltid kontakte Motty sin erfarne lånebehandler. De vil gi deg råd og veiledning om økonomiske spørsmål, uten å ta betalt for det.

Motty holder til i flere land, men i Norge er de plassert i Fredrikstad. De har en lang historie med formidling av lån og refinansiering til privatpersoner, og de legger vekt på seriøsitet og langsiktighet. Motty har som mål å ha fornøyde kunder, og de jobber hardt for å gi deg det beste tilbudet på lån til det du trenger penger til.

Oppsummert er Motty en finansagent som formidler lån og refinansiering til privatpersoner. De tilbyr en enkel og trygg måte å få lån på, og du kan søke om lån på nett eller telefon. Motty hjelper deg med å finne det beste lånet, gir oppfølging og hjelper deg gjennom hele låneprosessen – helt kostnadsfritt og uforpliktende. De tilbyr også gratis økonomisk hjelp og rådgivning til kundene sine.

SØK NÅ

 

Gi tilbakemelding om dette

 • Rating