Kredittlånet - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

Kredittlånet

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

  • LÅNEBELØP NOK 10 000 - 500 000

  • EFFEKTIV RENTE Fra 8,80 - 32,60%

  • LØPETID 1-15

  • MIN. ALDER 18 år

  • INNTEKTSKRAV 180 000

Kredittlånet AS er en norsk låneformidler som tilbyr tjenester for refinansiering og forbrukslån uten sikkerhet. Selskapet ble etablert i 2015 og har siden da hjulpet mange nordmenn med å finne den beste låneløsningen for deres behov. Kredittlånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste.

Med Kredittlånet AS kan du refinansiere og innfri lån og kreditter på inntil 500 000 kroner, eller ta et nytt forbrukslån. Selskapet samarbeider med en rekke norske banker og långivere, og hjelper deg å finne den beste lånemuligheten blant disse. Nedbetalingstiden kan variere fra 1 til 15 år, avhengig av hvilken låneløsning du velger.

En av fordelene med Kredittlånet AS er at tjenesten er helt gratis og uten forpliktelser. Du kan sammenligne ulike lånemuligheter og velge det tilbudet som passer best for deg. Søknadsprosessen er enkel og rask, og du kan få svar på din søknad innen kort tid.

Likevel er det viktig å være klar over at å ta opp et lån alltid vil medføre kostnader, i form av renter og gebyrer. Derfor er det viktig å vurdere nøye om du har råd til å betjene lånet før du søker om det. Kredittlånet AS oppfordrer alle kunder til å lese godt gjennom vilkårene før de velger å ta opp et lån eller refinansiere eksisterende gjeld.

Totalt sett kan Kredittlånet AS være et godt valg for deg som ønsker å finne den beste låneløsningen uten å måtte gjøre en omfattende research selv. Tjenesten er gratis og enkel å bruke, og du kan være sikker på å få tilbud fra flere ulike långivere.

Gi tilbakemelding om dette

  • Rating