Dreams - Finanssentralen: Sammenlign og finn de beste lånetilbudene for dine økonomiske behov

Dreams

Priseksempel: Refinansier 195 000 kr over 5 år med Storebrand Bank. Effektiv rente 11,32 %, etableringsgebyr 490 kr og månedlig gebyr 50 kr. Kostnad 58 083 kr, totalt å tilbakebetale 253 083 kr.

Gå til Dreams
Annonselenke
  • LÅNEBELØP NOK 20 000 - 400 000

  • EFFEKTIV RENTE Fra 7,90 - 13,40%

  • LØPETID 1-15 år

  • MIN. ALDER 23 år

  • INNTEKTSKRAV 250 000

Dreams Gjeldfri – En enklere vei til en gjeldfri hverdag

Dreams Gjeldfri er et produkt fra Storebrand Bank som hjelper deg med å samle lånene dine og få lavere totalkostnader. Produktet er spesielt utviklet for å hjelpe deg å bli gjeldfri raskere, ved hjelp av automatiske og manuelle sparehacks. Dreams er ikke bare en bank, men en digital løsning som gir deg en bedre økonomisk oversikt og hjelper deg å bli mer bevisst på dine økonomiske vaner.

Dreams Gjeldfri er en god løsning for de som ønsker å samle lån og kredittkortgjeld for å betale mindre i rentekostnader og få bedre kontroll over sin økonomi. Fordelene inkluderer lav nominell rente fra 7,9 %, mulighet for å betale ned ekstra på lånet ved hjelp av sparehacks, og en enklere refinansieringsprosess hvor banken tar seg av å kjøpe opp gamle lån og kredittkortgjeld. Dreams Gjeldfri tilbyr også manuelle og automatiske sparehacks for å hjelpe deg å spare små summer som kan ha stor innvirkning på hvor raskt du blir gjeldfri.

En ulempe kan være begrensningen på lånesummen som kan refinansieres, som for tiden er mellom 20 000 og 400 000 kr. Det er også krav om en årlig bruttoinntekt på over 250 000 kr og god kredittvurdering for å være en kvalifisert søker.

Alt i alt er Dreams Gjeldfri en god løsning for de som ønsker å betale mindre i rentekostnader og få bedre kontroll over sin økonomi ved å samle lån og kredittkortgjeld, og som er villige til å aktivt jobbe med å bli gjeldfri ved å benytte seg av sparehacks og gjøre ekstra innbetalinger på lånet.

Priser på forbrukslån og refinansiering

Nominell rente Fra 7,90 % til 13,40%
Etableringsgebyr 490,-
Termingebyr 50,-
Purregebyr 35,-

Refinansier mellom 20 000 kr og 400 000 kr
Dette er den laveste og høyeste lånesummen Storebrand Bank kan innvilge akkurat nå. Du kan kun refinansiere eksisterende lån, det er ikke mulig å låne ekstra penger utover dette.

Slik vurderer Dreams søknaden
Storebrand Bank bruker kredittscore-modeller for automatisk behandlig av søknaden din. En kredittscore-modell er et verktøy får å vurdere lånesøknader på en rask og effektiv måte. Den tar hensyn til informasjonen du oppgir i lånesøknaden i tillegg til offentlige tilgjengelige opplysninger fra kredittsjekker og gjeldsregisteret. Den samlede informasjonen vil dermed analyserer for å objektivt se om du vil ha mulighet til å tilbakebetale lånebeløpet du har søkt om. Storebrand Bank vil deretter bruke denne evalueringen for å objektivt se på om du vil klare å tilbakebetale lånebeløpet du har søkt om.

Rente mellom 7,9 % og 13,4 %
Den nominelle renten varier fra 7,9% til 13,4%. Renten du får avhenger av en individuell vurdering. Renten er variabel, som vil si at den kan endres og at den følger det generelle rentenivået i Norge. Oppstartsgebyret er på 490 kr og den månedlige avgiften er 50 kr.

Det kan ta opptil syv arbeidsdager å refinansiere gjelden din
Etter du har fått godkjent og signert søknaden din, tar det vanligvis mellom 3-5 arbeidsdager før ditt refinansierte lån er klart. I mellomtiden vil Storebrand Bank kjøpe opp den gamle gjelden din.

Du kan lese mer om Dreams her.

Gi tilbakemelding om dette

  • Rating