Axo Finans - som kan hjelpe deg med å finne det beste forbrukslånet

Axo Finans

Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,48%, lånebeløp kr 125 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 44 205 totalt kr 169 205.Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

  • LÅNEBELØP NOK 10 000 - 600 000

  • EFFEKTIV RENTE Fra 5,16 - 26,23%

  • LØPETID 1-20

  • MIN. ALDER 18 år

  • INNTEKTSKRAV 120 000

Axo Finans – en finansagent som kan hjelpe deg med å finne det beste forbrukslånet

Axo Finans er en av Norges største finansagent og formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Selskapet ble grunnlagt i 2012 av Stig Arff og Morten Armand Johansen, som begge har bakgrunn fra banksektoren. I dag tilbyr Axo Finans sine tjenester i alle de nordiske landene, med hovedkontor i Oslo.

Axo Finans hjelper deg med å finne det beste forbrukslånet for ditt behov ved å samle inn tilbud fra 23 banker og finansinstitusjoner. Dette gjør de gjennom deres online søknadsprosess, som er enkel og rask. Axo Finans samarbeider med de beste bankene og långiverne i bransjen, og dette gir deg som kunde en god oversikt over de forskjellige tilbudene på markedet.

Søknadsprosess og betingelser
For å søke om forbrukslån hos Axo Finans, må du fylle ut deres online søknadsskjema. Søknaden er uforpliktende og koster ingenting. Når alle bankene har vurdert søknaden din, kan du velge det lånetilbudet som passer best for ditt behov. Det er viktig at alle bankene har vurdert søknaden din før du mottar et tilbud. På denne måten vet du at du mottar det beste tilbudet blant deres bankpartnere. Axo Finans garanterer svar samme dag som du søker.

Du kan låne mellom 10 000 og 600 000 kroner hos Axo Finans, og få tilbud fra 23 banker med én søknad. Dersom bankene ikke kan tilby deg ønsket beløp, vil du kunne se hvor mye du har mulighet til å låne. Renten og gebyrene bestemmer hvor mye forbrukslånet koster. Kostnadene knyttet til lånet blir presentert sammen med lånetilbudet. Bankene innvilger nominell rente fra 4,9%.

For å kunne søke om lån må du være minst 18 år, ha fast inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger fra tidligere gjeld som du ikke har betalt. Det er en stor fordel, men ikke et krav, å ha fast inntekt. Alle banker i Norge gjennomføre en kredittsjekk av deg når du søker om lån.

Axo Finans er også opptatt av å gi god kundeservice, og de har et team av erfarne rådgivere som er klare til å hjelpe deg med alt du trenger under søknadsprosessen. Dette inkluderer alt fra å svare på spørsmål om de forskjellige tilbudene til å hjelpe deg med å velge det beste alternativet for din situasjon.

En annen fordel med å bruke Axo Finans er at du kan få tilbud om refinansiering av eksisterende lån og kredittkortgjeld. Ved å refinansiere gjelden din kan du samle flere smålån og kredittkortgjeld i ett lån, og dermed få bedre oversikt over økonomien din. Dette kan også føre til at du får lavere renter og gebyrer, og dermed sparer penger på lang sikt.

Alt i alt er Axo Finans en finansagent som kan hjelpe deg med å finne det beste tilbudet på forbrukslån og refinansiering. Ved å søke gjennom Axo Finans kan du få tilbud fra 23 ledende banker og långivere samtidig, og dermed spare tid og krefter. Søknadsprosessen er enkel og brukervennlig, og du får god hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere underveis.

Gi tilbakemelding om dette

  • Rating